divendres, 25 de novembre de 2016

SORTIDA AL CARRILET

Dijous 24 de novembre els nens i nenes de 3r vam anar de sortida. 

A l'arribar a l'escola ens vam preparar i vam sortir cap a l'estació de Martorell-Vila, on ens ens esperaven les treballadores dels FGC per donar-nos els bitllets i agafar el tren fins l'estació de Martorell-Enllaç.


A l'arribar vam esmorzar tranquil.lament i a continuació va començar la visita.Primer vam veure un vídeo sobre la història i l'evolució de la màquina de vapor i els trens. Va ser molt interessant i en vam aprendre moltes coses.


A continuació vam anar a una altra sala on hi havia una maqueta d'una locomotora de vapor i ens van explicar quines eren les diferents parts i com funcionava.


 

I per acabar vam parlar una mica sobre el bon ús d'aquest transport públic, què podem fer i què no quan anem al tren o estem a les andanes, quines són les senyals que utilitzen els maquinistes i què volen dir i com han canviat els trens i les estacions des de fa uns anys fins a dia d'avui.
L'explicació va ser molt interessant i vam aprendre moltes coses. Vam sortir molt contents!A continuació vam agafar el tren fins la Colònia Güell, va ser un trajecte de 20 minuts que vam gaudir molt.
Quan vam arribar a la Colònia Güell vam buscar un bon lloc per dinar asseguts al sol, i vam tenir una bona estona per jugar i gaudir amb els amics. I vam aprofitar molt bé el temps fent cabanes, buscant pinyes, fent rams de floretes silvestres o jugant a futbol.Però tot el que és bo s'acaba, i l'excursió ja arribava a la seva fi. 
Després de picar els bitllets per última vegada, vam agafar el tren que ens portaria de tornada a Martorell.
 Va ser un dia molt bonic i tots ens ho vam passar molt bé.
Ja estem impacients per poder tornar a fer una sortida ben aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada