dimarts, 31 de gener de 2017

SORTIDA A NUTREXPA

Dilluns 30 va ser un dia fantàstic!
Els nens i nenes del Cicle Mitjà vam anar d'excursió a la fàbrica del Cola-Cao i després vam dinar i jugar al parc Turó de Can Mates, a Sant Cugat del Vallès.

Vam començar amb una estoneta d'autocar que ens va portar fins a Parets del Vallès, on vam fer una visita a la fàbrica Idilia, que s'encarrega en exclusiva de la producció del Cola-Cao. Ens van passar un vídeo on ens van explicar la història i altres dades interessants sobre el producte i la fàbrica i després de protegir-nos els cabells amb una barrets ben divertits van fer una visita a la fàbrica on vam poder veure les diferents màquines que participen en el procés de producció, embalatge, etiquetat,... Va ser molt interessant.

A continuació ens van convidar a esmorzar. Hi havia de tot: Nocilla,llet, galetes, pa de motlle i per suposat Cola.-Cao. Ens vam atipar de valent i ho vam passar pipa!!Abans de marxar ens van regalar una selecció de productes que cada nen i nena va poder endur-se a casa juntament amb una foto de grup. Una visita molt recomanable!
Sortint de la fàbrica vam anar cap a Sant Cugat del Vallès, a un parc divertidíssim on vam dinar i vam poder jugar una bona estona. Hi havia un munt de tobogans molt grans, estructures de fusta per jugar i dues tirolines espectaculars.


Va ser una excursió inoblidable i ens ho vam passar molt bé!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada